Zakelijke beslissingen

De meeste mensen met een zakelijk probleem hebben moeite daarbij hun persoonlijke intuïtie toe te laten. De eeuwige strijd tussen ratio en emotie. Bij mij kan je terecht om juist die intuïtie goed te leren gebruiken in het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. We bepalen samen een strategie op basis van wat je waarschijnlijk al aanvoelde, maar nooit expliciet hebt kunnen maken.

De consulten kunnen in Schiedam of op locatie gegeven worden, op afspraak.

De tijdsduur is per begeleidingsconsult maximaal 80 minuten.

Je krijgt een voorstel met een offerte zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Tarieven

Begeleidingstraject zakelijke beslissingen:

Op afspraak van ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur

Per sessie € 120,- coaching (80 minuten)

Bovengenoemde tijden en tarieven zijn indicaties.

Bij gecompliceerde situaties/vragen die om afwijkende tijden of plaats vragen, zal er qua tarief maatwerk worden geleverd. Uiteraard zal dit vooraf worden besproken en schriftelijk worden vastgelegd.

Alle bovengenoemde tarieven zijn excl BTW.

Voor het wijzigen of annuleren van een afspraak geldt een termijn van 2 werkdagen voor de telefonische consulten en 5 werkdagen voor de persoonlijke consulten i.v.m. reservering van de locatie.

Boek een afspraak

Case 1

Een ondernemer heeft een jarenlang conflict met de huisbank om een groot bedrag. Er zijn diverse mensen bij betrokken en een voorstel tot een oplossing is aangeboden. Zijn vragen zijn: Wat moet ik doen, wat gaat er gebeuren, hoe lang gaat het nog duren, wat kan ik verwachten qua bedrag. Het consult betreft de inhoud van het bemiddelingstraject tussen de ondernemer, de bank en overige betrokkenen. De inzet van het gesprek was hoe strategisch te handelen tijdens het traject. Het doel was het uiteindelijke bedrag te bepalen. Tijdsinvestering: 4 consulten Resultaat: Het beoogde bedrag waar de ondernemer recht op had werd door de bank voldaan Binnen de 2 maanden die ik heb benoemd in het consult

Case 2

Een onderneemster ervaart door de Corona dat haar zaak het financieel zwaar heeft en ziet een faillissement op zich afkomen.

Wat doet ze met haar voorraad. De verhuurder van het pand wil niet het contract aanpassen er loopt een juridische procedure.

Haar vraag: Kan ik mijn zaak nog redden, wat moet ik met het huurcontract en de verhuurder doen. Met 3 consulten is het volgende bereikt: De zaak blijft bestaan, de onderneemster heeft een strategische partner. De voorraad is aan een collega. Het huurcontract is ontbonden.

Meeste gestelde vragen

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Neem gerust even contact op met Edith Vervoort-Samuels